Sondaje 6

Din ceea ce stiu pana in prezent despre UMK, daca un prieten ar dori sa studieze la o Universitate privata si mi-ar cere parerea in privinta UMK
 

Sondaj 7

La care dintre evenimentele organizate in cadrul Zilelor UMK, doriti sa participati?
 
Scopul


   Buletinul Stiintific al Universitatii „Mihail Kogalniceanu” isi propune sa stimuleze activitatea de cercetare stiintifica a corpului profesoral al Universitatii.

   Un scop important al Buletinului Stiintific este imbunatatirea calitatii actului didactic in Universitate, multe dintre studiile publicate fiind incluse in bibliografia diverselor discipline din planurile de invatamant ale Universitatii.

    Universitatea intreprinde eforturi constante si sustinute de extindere a circulatiei Buletinului Stiintific pe plan intern si international, contribuind astfel la sporirea vizibilitatii si impactului cercetarii.

     Buletinul Stiintific incurajeaza publicarea rezultatelor cercetarii in limbi de circulatie internationala, astfel incat ele sa poata intra mai usor in circuitul stiintific international.

     Prin intermediul Buletinului Stiintific, Universitatea stimuleaza abordarile transdisciplinare, pornind de la domeniile si specializarile existente in structura proprie.

     Buletinul Stiintific reflecta orientarea Universitatii, in sensul imbinarii cercetarii fundamentale si a celei aplicate.

    Buletinul Stiintific incurajeaza cercetatorii sa abordeze teme de interes pentru comunitatile locala si regionala, consolidand astfel identitatea Universitatii in peisajul academic al Iasului si al Moldovei.

     Buletinul Stiintific incurajeaza cercetatorii sa se raporteze la evolutiile semnificative din domeniile lor de interes, generate de procese precum transformarile postcomuniste, integrarea europeana sau globalizare.

Ultima actualizare în Marţi, 15 Februarie 2011 10:53