Biblioteca UMK


Universitatea Mihail Kogalniceanu şi-a propus, chiar de la înfiinţare, să contribuie la crearea unor specialişti competitivi şi performanţi.

Împlinirea acestui deziderat depinde şi de aportul Bibliotecii, ca sprijin în procesul de învăţământ, ştiut fiind faptul că evaluarea cunoştinţelor studenţilor şi masteranzilor se bazează pe studiul individual, materializate prin lucrări scrise, elaborate în timp pe baza unei bibliografii ample şi a unei lecturi susţinute.

Pentru studenţii UMK, biblioteca universităţii reprezintă principala sursă de informare la care aceştia apelează datorită bunei organizări a serviciilor,orarului satisfăcător, posibilităţii accesului la Internet, condiţiilor de studiu deosebite.


Contact: click aici


Regulament functionare biblioteca


Servicii:

  • Bibliografie recomandata:

               Anul I - Facultatea de Drept

               Anul II - Facultatea de Drept

               Anul III - Facultatea de Drept

               Anul IV - Facultatea de Drept

  • Resurse electronice - suporturi curs

                 DREPT

                 MASTER

  • Resurse electronice - baze de date internationale

Index Copernicus

Ideas RePeC

EconPapers

CEEOL

JournalSeek

  • Universitatea „Mihail Kogalniceanu”, cu sprijinul Indaco Systems, principalul dezvoltator de software de documentare legislativa din Romania, va pune la dispozitie o platformă de documentare legislativă revolutionara care se poate accesa de la adresa www.lege5.ro. Aici aveți la dispoziție, gratuit, legislația României și legislația Uniunii Europene.


 

Last Updated on Friday, 04 March 2016 19:57