Alumni

Cum tineti legatura cu UMK?
 
Clubul absolventilor UMK

Sunteti absolventi UMK?

Vrei sa-ti intalnesti colegii de facultate? Vrei sa stii ce mai fac?

UMK iti faciliteaza contactul cu fostii colegi:
Trimite pe This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it un mesaj cu numele tau, facultatea/specializarea/ masterul si anul în care ai absolvit, locul tau de munca si postul pe care-l ocupi si orice mai vrei sa le mai comunici colegilor tai. Noi vom trimite mesajul tau absolventilor nostri din aceeasi promotie si grupul tau de prieteni se va largi!

Asteptam mesajul tau la adresa de e-mail:

This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view itCursuri festive, reintalniri

CURSUL FESTIV al absolventilor promotiei 2014

a Universitatii Mihail Kogalniceanu Iasi

va avea loc SAMBATA 14 IUNIE ora 11.00,

in Aula Mihail Kogalniceanu


Taxa de participare e de 75 RON platita pana pe 6 IUNIE

Taxa va fi platita in dimineata examenului de sambata 31 mai de la Procedura civila.

https://docs.google.com/forms/d/1f6oFFqCSz6z776DS_TaSplyQIF5i68yf0DLiOtxZrOk/viewform?usp=send_form

 
Last Updated on Thursday, 12 June 2014 09:35
 
Absolventii si piata muncii

Universitatea „Mihail Kogalniceanu” se defineste prin absolventii sai. Specialisti, persoane cu un inalt prestigiu profesional fac cinste Clubului Alumni al UMK.

Astazi strategia nationala pentru invatamantul superior se axeaza pe monitorizarea relatiei dintre institutiile de invatamant superior si piata muncii si sustinerea reciproca a acestora.

Proiectul „Absolventii si Piata Muncii”, initiat si coordonat de Consiliul National pentru Finantarea Invatamantului Superior in colaborare cu Institutul INCHER – Kassel, Germania este implementat in 54 de universitati din Romania. In cadrul proiectului sunteti invitati sa participati la studiul national de monitorizare a traseului profesional al absolventilor.

Scopul acestuia este de a oferi o imagine de ansamblu asupra situatiei absolventilor si de a contribui la imbunatatirea calitatii programelor de studii universitare, pe baza informatiilor primite de la dumneavoastra.

Participarea la studiu este voluntara. Cu toate acestea, pentru obtinerea unor rezultate semnificative, fiecare contributie este importanta, deoarece o imagine cuprinzatoare a situatiei absolventilor poate fi obtinuta numai printr-o larga participare.

Va invitam ca, pe baza codului personal de acces primit prin email, sa completati formularul de mai jos.


Completarea chestionarului va dura aproximativ 30 de minute. Va rugam, daca este posibil, sa completati chestionarul in cel mult o saptamana. Va informam ca datele furnizate intra sub incidenta reglementarilor stricte de protectie a datelor cu caracter personal, iar rezultatele publicate nu permit identificarea respondentilorLast Updated on Friday, 18 January 2013 08:09
 
Cauti un vechi coleg?

UMK doreste sa va ajute sa mentineti legatura cu Universitatea si cu colegii din promotia dumneavoastra, oriunde ati fi .

Directia  Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiilor detine o baza de date cu informatii de contact ale absolventilor nostri. La adresa This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it va puteti adresa cu o cererea de a intra in contact cu un fost coleg. Mesajul dumneavoastra, impreuna cu datele de contact vor fi trimise colegului cautat, iar acesta va putea sa ia apoi legatura direct cu dumneavoastra.

Pentru a fi sigur ca puteti fi gasit de colegi, va invitam sa completati acest scurt formular:

De asemenea, va invitam pe pagina noastra de facebook care are peste 1000 de prieteni dintre absolventii nostri


Universitatea Mihail Kogalniceanu

Sau pe grupul de discutii de pe Yahoo umk_iasi


Last Updated on Friday, 18 January 2013 08:09
 
Newsletter

Doriti sa fiti la curent cu evenimentele organizate de UMK?

Abonati-va la Newsletter completand formularul de mai jos:

Nume
Profesia si locul de munca
Promotia
Adresa postala
Nr. telefon
Email
Doriti sa fiti informat periodic cu privire la evenimentele organizate de UMK?

 
<< Start < Prev 1 2 Next > End >>