Concurs procese simulate 2011


Conform traditiei, FACULTATEA DE DREPT a UNIVERSITATII "MIHAIL KOGALNICEANU" a organizat in data de 6 aprilie 2011, incepand cu ora 14,00, la sediul Universitatii, din Iasi, Str. Balusescu nr. 2, a treia editie a

CONCURSULUI DE PROCESE SIMULATE.

galerie foto

     Anul acesta au fost propuse spete din drept civil si drept penal, iar studentii participanti au pledat in fata unui juriu format din cadre didactice si colaboratori ai UMK.

vezi aici spetele propuse

     Scopul declarat al concursului a fost de a face posibila punerea in practica a cunostintelor teoretice acumulate de studentii de la Facultatea de Drept, din anii I-IV. Obiectivul urmarit a fost de a face intelese mecanismele unui proces si de a promova valorile si responsabilitatile sociale studentilor Facultatilor de Drept. Competitiile de acest fel au reprezentat oportunitati pentru acestia de a se face remarcati si de a intalni profesionisti de prestigiu in domeniul dreptului din Iasi, care au avut ocazia sa le impartaseasca pe aceasta cale mai mult din experienta lor profesionala.

     Participarea a fost GRATUITA. Spetele propuse au permis inscrierea studentilor din toti anii. Organizatorii au recomandat formarea unor echipe de 3-4 studenti, din ani diferiti.

     Regulamentul concursului a fost afisat si pe site-ul UMK ,  regulament- concurs.html


     Parteneri: Cabinet individual de avocatura "Aneta Luca", Biroul Notarial Paula Pantilimon Tataru si Bogdan Daniel Florea, Cabinet individual de avocatura "Bogdan Michael Ciubotaru",  Cabinet individual de avocatura "Mihaela Roxana Prisacariu", Cabinet individual de avocatura "Afloroaei Dionisie", Cabinet individual de avocatura Plaesu Eleonora Teodora .

     Persoana de contact: Lect. dr. Irina Apetrei, email: Cette adresse email est protégée contre les robots des spammeurs, vous devez activer Javascript pour la voir.

     Speta 1

    - reclamanti:  Dulhac Silviu, Gheorghita Valentin, Grapini Octavian Alexandru, David Adelina, Pislaru Vladut Gabriel
    - parati:  Perdeica-Discultu (cs Preutescu) Elena, Murariu Camelia, Zaharia Roxana Marcela, Anghel Petrica Viorel

    Speta 3

    - reclamanti:  Matreata Vladut, Milia Monica, Danceanu Petronela, Poraico Loran
    - parati:  Ciuraru -Chiriac Alina Mihaela, Stoica Gabriel, Botez Claudiu Eugen

  In ambele spete au castigat echipele reclamantilor.

  Premiul special  a fost acordat studentului Vladut Matreata pentru cele mai bune argumente si pledoarie.


Mise à jour le Jeudi, 07 Avril 2011 11:35