Serviciul German de Schimb Academic (DAAD) oferă pentru anul universitar 2015/2016 burse pentru scoli de vara, studii de masterat si stagii de cercetare in cadrul universitatilor din Germania. Pentru programe de masterat si pentru stagii de cercetare se poate aplica si in limba engleza.
Oferta de burse pentru anul universitar 2015/2016 : <clic aici>

Sambata, 8 iunie 2013, a avut loc in Aula "Mihail Kogalniceanu" a UMK

Cursul festiv al studentilor din anul IV, specializarea Drept,  promotia 2009 - 2013

galerie foto

Bursele reprezinta alocatii banesti acordate pe baza unor criterii studentilor UMK, cetateni romani si cetateni straini, la invatamantul universitar nivel licenta si master, cursuri de zi.

Bursele acordate la UMK pot fi sociale ori de merit

Taxele de scolarizare si alte taxe universitare

UMK pune la dispozitia studentilor facilitati ce constau in spatii moderne de scolarizare, aule, amfiteatre si Sali de seminar dotate cu acces la Internet, sali de lectura, laboratoare moderne, biblioteca si alte servicii legate de viata studenteasca de zi cu zi. Infrastructura IT a Universitatii pusa la dispozitia studentilor acopera nevoile de comunicare si informare in timpul seminariilor de specialitate si nu numai.

Asociaţia LiderJust, cu sprijin şi finanţare din partea Ambasadei Statelor Unite ale Americii, realizează proiectul „Busolă în carieră”. Acesta reprezintă un program complex de orientare în carieră pentru studenţii la drept, având trei componente principale: conferinţe, stagii de formare profesională şi mentorat. Scopul Asociaţiei este de a oferi participanţilor din proiect o nouă abordare în ceea ce privește orientarea profesională a acestora, contribuind astfel la reformarea și îmbunătățirea sistemului de justiție din România.

Pentru fiecare dintre cele 2 stagii de formare profesională vor fi selectaţi 30 de studenţi la drept, în anii de studiu 3 şi 4, din toate centrele universitare, care sunt interesaţi de dezvoltarea personală şi vor să aprofundeze cunoştinţele juridice, să-şi dezvolte abilităţile profesionale, să descopere secretele diferitelor profesii juridice şi să cunoască experţi din domeniu.
Menţionăm că participanţii vor fi selectaţi de către membrii asociaţiei pe criterii vizând performanţele academice, activităţile extra-curriculare şi abilităţi personale.


Pentru informatii complete descarcati afisul la rezolutie maxima <aici>










Ultima actualizare în Vineri, 04 Martie 2016 20:37