Editia 2015 

Pe 2 aprilie, la Hotel Unirea, cel mai complex eveniment de dezvoltare personala, recrutare targetata si orientare in cariera este special organizat pentru tinerii care vor sa investeasca  timp in dezvoltarea lor, sa cunoasca mediul organizational din Romania sau sa lucreze intr-o companie de renume.

Am stat de vorba cu organizatorii si iata ce am aflat:

“300 de tineri vor fi selectati pentru a participa la eveniment, iar confirmarea locului le asigura accesul la conferinta care va avea ca tema “Esecul – prima lectie de (auto)motivare” .

In fiecare editie aducem ceva nou, iar tema aleasa este bazata pe feedback-ul participantilor editiilor anterioare, fiind o tema de actualitate si de interes pentru ei. Este important ca tinerii sa interactioneze cu oameni care au ceva de spus si din a caror experienta de viata sa aiba de invatat. Tocmai de aceea, speakerii invitati sunt din domenii variate, oameni cu povesti de succes, printre care ii putem mentiona pe Costi Bacica, Adrian Monoranu, Gabriela Zboiu, Tudor Munteanu si multi altii.

Pe langa informatiile pentru dezvoltarea lor personala, impreuna cu companiile participante, le oferim tinerilor oportunitati reale de angajare si orientare in cariera.

Astfel, in cadrul workshop-urilor dar si in timpul pauzelor, la fotoliile de consiliere, se vor intalni cu reprezentantii Royal Canin, EY, Capgemini, E.ON, WNS, Xerox si alte mari companii.

Ne dorim sa ajutam tanara generatie sa-si gaseasca drumul catre un viitor de succes. De sapte ani reusim prin evenimentele noastre sa influentam pozitiv viitorii profesionisti si continuam sa o facem in fiecare editie.

In plus, am pregatit numeroase surprize si premii, tot ce trebuie sa faca tinerii este sa accepte provocarea pe care o lansam.

Vino cu gasca de prieteni la eveniment si BuzzCamp te scoate la bere. Gasca cea mai mare va fi castigatoare! Trimite un e-mail pe adresa Această adresă de e-mail este protejată de spamboţi; aveţi nevoie de activarea JavaScript-ului pentru a o vizualiza cu numele gastii tale si numele prietenilor care te vor insoti la eveniment. Pentru a intra in competitie,  inscrierea la eveniment este obligatorie atat pentru tine, cat si pentru prietenii tai. Termenul limita de aplicare este 30 martie, ora 23:59.

Consideram ca sunt suficiente motive sa nu lipsiti de la eveniment! Inscrierile se fac pe http://buzzcamp.ro/event/iasi/inscriere/ , iar participarea este gratuita!”

Inscrie-te si devino BuzzCamper!

Editia 2012

Suntem in secolul vitezei, informatiile ne invadeaza, internetul este plin si lumea intr-o miscare permanenta. Dar noi suntem in ton cu timpurile si-ti garantam un bilet pentru viitorul tau.

BizCamp isi desfasoara fortele din nou la nivel national, in ce-a de-a 8-a editie de toamna, pentru viitorul fiecarui participant: in Bucuresti – 9 si 10 noiembrie, in Iasi – 14 noiembrie, in Timisoara – 17 noiembrie si Cluj Napoca – 24 noiembrie.

Aceasta editie aduce teme si subiecte interesante si actuale si te ajuta sa descoperi ce ai in comun si ce poti construi impreuna cu alti tineri ca tine:

Cum pasiunea devine cariera

Cum atragi atentia angajatorilor

Mesajul si atitudinea- cheia succesului tau

Alegi compania pe masura valorilor tale

De peste patru ani Inspire Business reuseste sa aduca in cadrul aceluiasi eveniment cei mai importanti angajatori ai momentului. Afla care sunt ultimele tendinte in materie de job, ce vor angajatorii de la tine. Stai de vorba cu companiile si ai toate sansele sa-ti incepi sau, de ce nu, sa restartezi cariera.

BizCamp depaseste granitele targurilor de joburi si reuneste intr-un singur loc oamenii care au reusit in domenii diferite: vedete, antreprenori, trainer renumiti, coach, tineri care au reusit. Toti dispusi sa impartaseasca propria experienta si lectiile invatate.

Ai garantat un bilet... spre viitor. Si chiar daca nu ajungi din prima la bordul avionului, cu siguranta vei trece de check-in. Vei putea incepe sa-ti cladesti propria cariera, profesionala sau personala.

Ar fi pacat sa ratezi sansa aceasta. Asa ca intra pe www.bizcamp.inspirebusiness.ro si inscrie-te la eveniment si intra in comunitatea noastra de pe Facebook: BizCamp -  a Career School for students and young professionals.

Ne vedem acolo!


Ultima actualizare în Vineri, 04 Martie 2016 19:54