BizCamp – o investitie in VIITORUL TAU

Suntem in secolul vitezei, informatiile ne invadeaza, internetul este plin si lumea intr-o miscare permanenta. Dar noi suntem in ton cu timpurile si-ti garantam un bilet pentru viitorul tau.

BizCamp isi desfasoara fortele din nou la nivel national, in ce-a de-a 8-a editie de toamna, pentru viitorul fiecarui participant: in Bucuresti – 9 si 10 noiembrie, in Iasi – 14 noiembrie, in Timisoara – 17 noiembrie si Cluj Napoca – 24 noiembrie.

Aceasta editie aduce teme si subiecte interesante si actuale si te ajuta sa descoperi ce ai in comun si ce poti construi impreuna cu alti tineri ca tine:

Cum pasiunea devine cariera

Cum atragi atentia angajatorilor

Mesajul si atitudinea- cheia succesului tau

Alegi compania pe masura valorilor tale

De peste patru ani Inspire Business reuseste sa aduca in cadrul aceluiasi eveniment cei mai importanti angajatori ai momentului. Afla care sunt ultimele tendinte in materie de job, ce vor angajatorii de la tine. Stai de vorba cu companiile si ai toate sansele sa-ti incepi sau, de ce nu, sa restartezi cariera.

BizCamp depaseste granitele targurilor de joburi si reuneste intr-un singur loc oamenii care au reusit in domenii diferite: vedete, antreprenori, trainer renumiti, coach, tineri care au reusit. Toti dispusi sa impartaseasca propria experienta si lectiile invatate.

Ai garantat un bilet... spre viitor. Si chiar daca nu ajungi din prima la bordul avionului, cu siguranta vei trece de check-in. Vei putea incepe sa-ti cladesti propria cariera, profesionala sau personala.

Ar fi pacat sa ratezi sansa aceasta. Asa ca intra pe www.bizcamp.inspirebusiness.ro si inscrie-te la eveniment si intra in comunitatea noastra de pe Facebook: BizCamp -  a Career School for students and young professionals.

Ne vedem acolo!

Ultima actualizare în Joi, 27 Septembrie 2012 13:43