FAIL (the browser should render some flash content, not this).

Comunicare si Relatii Publice este cea mai noua specializare inclusa in oferta de studii a Universitatatii "Mihail Kogalniceanu". Traim intr-o societate a comunicarii, fluxuri uriase de informatii circula dintr-o parte in alta a globului generand efecte la toate nivelurile unei societati. Dezvoltarea fulminanta a mijloacelor de comunicare in masa, aparitia noilor tipuri de interactiune dintre oameni si tehnologie, generic denumite new media, au generat noi tipuri de interactiune interumana, printre care si cea dintre politician si alegator, apoi extinderea multinationalelor, aparitia de noi si noi produse care trebuie aduse la cunostinta publicului cumparator - toate au determinat dezvoltarea unor noi specializari in domeniul comunicarii, relatiilor publice si publicitatii.

Integrarea Romaniei in Uniunea Europeana implica conectarea noastra la aceste tendinte si impun trecerea de la o societate statica spre una dinamica. Construirea si gestionarea performanta a imaginii reprezinta garantia succesului atat la nivel individual, cat si organizational.

Read more

Sondaje 4

Din ceea ce stiti pana in prezent despre UMK, v-ati format o parere
 
Alege COMUNICARE SI RELATII PUBLICE

Specializarea Comunicare si relatii publice a fost autorizata prin  HG966/2011, publicata in M.O. nr. 697 din 1 oct 2011 si este in lichidare. Nu se organizeaza examen de admitere

Ultima actualizare în Miercuri, 22 Iulie 2015 12:35