Alumni

Cum tineti legatura cu UMK?
 

Inscriere in ani superiori - Centrul de resurse de informare si documentare

Absolventii si piata muncii

Universitatea „Mihail Kogalniceanu” se defineste prin absolventii sai. Specialisti, persoane cu un inalt prestigiu profesional fac cinste Clubului Alumni al UMK.

Astazi strategia nationala pentru invatamantul superior se axeaza pe monitorizarea relatiei dintre institutiile de invatamant superior si piata muncii si sustinerea reciproca a acestora.

Proiectul „Absolventii si Piata Muncii”, initiat si coordonat de Consiliul National pentru Finantarea Invatamantului Superior in colaborare cu Institutul INCHER – Kassel, Germania este implementat in 54 de universitati din Romania. In cadrul proiectului sunteti invitati sa participati la studiul national de monitorizare a traseului profesional al absolventilor.

Scopul acestuia este de a oferi o imagine de ansamblu asupra situatiei absolventilor si de a contribui la imbunatatirea calitatii programelor de studii universitare, pe baza informatiilor primite de la dumneavoastra.

Participarea la studiu este voluntara. Cu toate acestea, pentru obtinerea unor rezultate semnificative, fiecare contributie este importanta, deoarece o imagine cuprinzatoare a situatiei absolventilor poate fi obtinuta numai printr-o larga participare.

Va invitam ca, pe baza codului personal de acces primit prin email, sa completati formularul de mai jos.


Completarea chestionarului va dura aproximativ 30 de minute. Va rugam, daca este posibil, sa completati chestionarul in cel mult o saptamana. Va informam ca datele furnizate intra sub incidenta reglementarilor stricte de protectie a datelor cu caracter personal, iar rezultatele publicate nu permit identificarea respondentilorMise à jour le Vendredi, 18 Janvier 2013 08:09